Bekijk onze Activiteiten

-
Do 29 sep 2022

Innovatiefestival

De schooltijd is van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van kinderen. De enorm diverse Amsterdamse leerlingpopulatie én de snel veranderende wereld waarin leerlingen opgroeien, vragen van het onderwijs om continue innovatie. Om zo alle leerlingen op onze Amsterdamse scholen een succesvolle toekomst te kunnen bieden.
-
Di 4 okt 2022

Kenniskring

In deze Kenniskring bieden we twee workshops aan waarin je leert over stress-sensitief werken of over seksueel veilig opgroeien.
-
Wo 5 okt 2022

Bijeenkomst voor medewerkers van een vo-trajectklas

In Amsterdam hebben steeds meer scholen een trajectvoorziening of zijn deze aan het realiseren. Inmiddels hebben 16 middelbare scholen een trajectvoorziening. Vijf scholen starten een trajectvoorziening op.
-
Ma 10 okt 2022

Masterclass: on school attendance

Jij werkt iedere dag voor Amsterdamse kinderen en jongeren. Zodat alle Amsterdamse leerlingen een zo goed mogelijke toekomst tegemoet gaan.

Afgelopen activiteiten

-
Wo 21 sep 2022

Bijeenkomst soepele overstap PO-VO

Jaarlijks maken zo’n 8.000 leerlingen in Amsterdam en Diemen de overstap van de basis- naar de middelbare school. De rol van professionals in het primair en voortgezet onderwijs is hierbij van groot belang.
-
do 16 jun 2022, ma 4 jul 2022

Informatieavond Regio College

-
Ma 4 jul 2022

Open dag Horizon College

-
Ma 27 jun 2022 - Vr 1 jul 2022

OZOSchool #readyformbo

Leerlingen kunnen zich op de OZOSchool optimaal voorbereiden op hun mbo-opleiding. Deze zomerschool is er speciaal voor leerlingen die in het komende schooljaar aan een mbo-opleiding beginnen. OZOSchool biedt een inkijkje in het leven van de MBO student.