Workshops: HAVO profielen en sleutelmomenten

Hoe en op welke momenten begeleid je je havo-leerlingen zo goed mogelijk in hun keuzes voor de toekomst? Wat is voor hen de ideale begeleiding bij het invullen van hun loopbaan? Wanneer hebben ze welke ondersteuning nodig? Onderzoeksbureau Muzus biedt samen met het Samenwerkingsverband Amsterdam -Diemen, decanen en lob-coördinatoren 4 workshops aan.

LOB HAVO profielen en sleutelmomenten

Wanneer en hoe heeft jouw leerling behoefte aan begeleiding bij het maken van keuzes voor de toekomst? Onderzoekers van Muzus spraken met Amsterdamse havo-leerlingen. Aan de hand van de opgehaalde informatie ontwikkelde ze methodiek: ‘LOB HAVO profielen en sleutelmomenten’. In de workshops ga je aan de slag met eigen casuïstiek op basis van de behoeften van de leerling. Deze pas je direct toe in je eigen loopbaanoriëntatie en -begeleidingswerkzaamheden.

>> Lees meer over de loopbaan en -oriëntatietools  

Workshops vanaf februari 2022

De workshops starten vanaf februari 2022, duren ongeveer drie uur en vinden één keer in de drie weken plaats. Zodra we de aanmeldingen verwerkt hebben, bepalen we op welke data de workshops plaatsvinden.

Reacties

Lees verder