Het Samenwerkingsverband verhuist naar het CEC

In het vroege voorjaar verlaat het Samenwerkingsverband de vertrouwde locatie in Amsterdam-Noord om zijn nieuwe, open werk- en vergaderruimtes in het Cultureel Educatief Centrum (CEC) in Zuidoost te betrekken. Een gestage groei en nieuwe taken, initiatieven en ambities maakten deze belangrijke stap noodzakelijk. We zien er naar uit om vanaf 1 april deel uit te maken van het fraaie en inspirerende CEC waar onderwijs, cultuur en werkgelegenheid samenkomen.  

De professionele en verzorgde kantooromgeving van het CEC zal ons ondersteunen in ons werk. Samen met onze gelijkgestemde netwerkpartners kunnen we er aan onze idealen werken en kinderen en jongeren optimale kansen bieden zich te ontwikkelen op weg naar een kansrijke toekomst. Met zijn goede bereikbaarheid, lichtheid en kunstzinnige uitstraling biedt het CEC ons bovendien de mogelijkheid een aantrekkelijke ontmoetingsplek te creëren voor iedereen die het onderwijs een warm hart toedraagt.

De Bijlmer: daar gebeurt het
Het CEC ligt midden in de Bijlmermeer, een stadsdeel dat zich heeft ontwikkeld tot een veelzijdige en veelkleurige leef- en werkomgeving en volop bezig is zich nog verder te ontwikkelen. Een extra impuls daarvoor is dat Amsterdam vanaf eind 2017 een jaar lang het vijftigjarig bestaan van de Bijlmermeer viert. Dat betekent dat er in dit toch al levendige stadsdeel heel veel te gebeuren staat op het gebied van kunst en cultuur, sport en educatie, ook in het CEC. Het Samenwerkingsverband doet daar graag aan mee.  


20 februari 2018