Vacature functioneelbeheerder bij ELK Amsterdam


Een aspect van het Samenwerkingsverband VO Amsterdam-Diemenis de coördinatie van de procedure van de overstap van leerlingen uit groep 8 naar een Amsterdamse VO-school. Het ondersteunende ICT-systeem van deze procedure heet ELK.

Het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Amsterdam-Diemen ondersteunt scholen bij het organiseren van passend onderwijs voor iedere leerling. Een aspect hiervan is de coördinatie van de procedure van de overstap van leerlingen uit groep 8 naar een Amsterdamse VO-school. Het ondersteunende ICT-systeem van deze procedure heet ELK.

Voor ELK en de procedure zoeken wij m.i.v. januari 2018 een:

Functioneel beheerder webapplicatie ELK 

De aanstelling is voor bepaalde tijd (tot 31-07-2018) met de mogelijkheid tot verlenging.

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning voor gebruikers van de webapplicatie ELK. De gebruikers zijn veelal onderwijsprofessionals uit het primair en voortgezet onderwijs. Specifieke (technische) vragen die de servicedeskmedewerker niet alleen kan behandelen, pak je samen met hem/haar op. Hierbij zal je zelf regelmatig contact hebben met de leverancier van ELK, leveranciers van andere systemen en de gebruikers van de systemen. Daarnaast is het jouw taak de applicatie naar behoren te laten functioneren, en daarbij de gebruiksvriendelijkheid niet uit het oog te verliezen.

Bekijk de volledige vacature hier.

 

Terug naar het overzicht

Onze collega's