Vacature hulp- en servicedeskmedewerker bij ELK Amsterdam


Een aspect van het Samenwerkingsverband VO Amsterdam-Diemen is de coördinatie van de procedure van de overstap van leerlingen uit groep 8 naar een Amsterdamse VO-school. Om dit in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een hulp- en servicedeskmedewerker.

Het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Amsterdam-Diemen ondersteunt scholen bij het organiseren van passend onderwijs voor iedere leerling. Een aspect hiervan is de coördinatie van de procedure van de overstap van leerlingen uit groep 8 naar een Amsterdamse VO-school. Voor deze procedure zoeken wij m.i.v. januari 2018 een:

Hulp- en servicedeskmedewerker scholen primair en voortgezet onderwijs 

De aanstelling is voor bepaalde tijd (tot 31-07-2018) met de mogelijkheid tot verlenging.

Als hulp- en servicedeskmedewerker zorg je voor een goede afhandeling van alle verzoeken en vragen die binnenkomen. Je staat onderwijsprofessionals uit zowel het primair als voortgezet onderwijs te woord. Deze gesprekken hebben veelal betrekking op de procedure en de ondersteunende webapplicatie ELK. Je bent in staat om snel te kunnen doorgronden wat de vraag of het probleem is en kan, samen met de functioneel beheerder, bedenken hoe dit het beste opgelost kan worden.

Op iedere vraag probeer je spoedig een passend antwoord te geven, en onzekerheden en/of onduidelijkheden bij scholen weg te nemen. Daarnaast zullen je werkzaamheden bestaan uit ondersteunende taken van de teamleider; denk daarbij aan het maken van (kleine) aanpassingen op de website, het opstellen van mailings, het plannen van afspraken, het coördineren van sub-processen etcetera. 

Bekijk de volledige vacature hier.

Terug naar het overzicht

Onze collega's

Kirsten Boersbroek
Kirsten Boersbroek
Coördinator financiën & control
T: 020-8119923
E: k.boersbroek@swvadam.nl