Disclaimer

Het Samenwerkingsverband voortgezet onderwijs Amsterdam-Diemen heeft deze website met veel zorg gemaakt, en spant zich in om de informatie zo actueel en kloppend mogelijk te houden. Toch kan het zijn dat sommige informatie niet juist of niet volledig is. Je kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze site. Als je informatie mist, kun je contact opnemen via communicatie@swvadam.nl.

Foto’s en andere afbeeldingen

Foto’s en afbeeldingen op de website zijn vooral ter illustratie. De mensen op de foto hebben meestal geen relatie met de inhoud.

Diversiteit en inclusie

Het Samenwerkingsverband spant zich in om de website voor iedereen toegankelijk en herkenbaar te maken. Bij het schrijven van teksten en gebruik van beelden let het Samenwerkingsverband op inclusiviteit. Om de teksten leesbaar te houden, zie je niet alle woorden waarmee mensen zich kunnen identificeren. Waar je ‘hij’ leest, kun je ook ‘zij’ of ‘hen’ lezen, of iets anders wat in jouw situatie past. Waar je ‘ouder’ leest, kun je dit door ‘verzorger’ vervangen.

Links

Deze website heeft links naar andere websites. Het Samenwerkingsverband heeft over die sites geen controle en is dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.