Contact, adres en route

Het bureau van het Samenwerkingsverband voortgezet onderwijs Amsterdam-Diemen is bereikbaar via info@swvadam.nl en 020 - 811 99 21 op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 13.00 uur.

Adres en route

Bijlmerdreef 1289
1103 TV Amsterdam

Het Samenwerkingsverband is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Neem metro 53 richting Gaasperplas of bus 29, 120, 126, of 175 en stap uit bij de halte Ganzenhoef. Vanaf het metrostation steekt u de Bijlmerdreef over en houd je schuin links aan naar het Cultuur Educatief Centrum (CEC), dit staat in grote letters op het gebouwVanuit het atrium ga je twee trappen of met de lift naar boven. Eenmaal boven ga je door de deur het dichtst bij de lift en meld je je bij de receptie.

Met de auto neem je vanaf de ring A10 de afslag S112 Bijlmermeer. Volg de Gooiseweg, neem afslag F-buurt/G-buurt en sla bij de rotonde linksaf de Bijlmerdreef op. Na ongeveer 1 km kom je aan bij het Cultuur Educatief Centrum (CEC) aan de Bijlmerdreef 1289. Je kunt parkeren aan de ventweg of op de parkeerplaats achter het gebouw. Vanuit het atrium ga je twee trappen of met de lift naar boven. Eenmaal boven ga je door de deur het dichtst bij de lift en meld je je bij de receptie.

Andere contactgegevens